ALDE, UNPR și PMP și-au depus listele de candidați pentru CJ Suceava (VIDEO)

ALDE, UNPR și PMP și-au depus listele de candidați pentru Consiliul Județean Suceava
Formațiunile politice mai mici, ALDE, UNPR și PMP, și-au depus listele de candidați pentru Consiliul Județean Suceava. Chiar dacă unele dintre aceste formațiuni își anunță obiective destul de mărețe, probabil că principala provocare, neoficială, pe care acestea o au este de a reuși să depășească pragul electoral. Oricum, până la urmă fiecare are o șansa, mai mică sau mai mare, și vă prezentăm în continuare detalii despre listele de candidați propuse de aceste formațiuni:




Candidații ALDE

Lista ALDE pentru Consiliul Judeţean este deschisă de Alexandru Băişanu, acesta fiind şi pe primul loc pe lista pentru Consiliul Local Suceava, dar şi candidat pentru Primăria Suceava. Pe următoarele nouă locuri de pe lista ALDE pentru CJ Suceava se află actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilie Niţă, Ion Blanari, Radu Hojbotă, Ioan Grădinariu, Dragoş Grosariu, Gheorghe Aldea, Ioan Gelu Tomescu, Constantin Boliacu.




Candidații UNPR

Pe primele locuri pe lista UNPR pentru CJ Suceava se află Marius Boghian, Iulian Nadolu, Constantin Dorel Dumitraş, Constantin Cazac, Gheorghe Scheuleac, Vasile Ciurariu, Dorin Cristinel Simota, Lenuţa Balan, Mihai Ionel Cojocar şi Nicuşor Marcel Cojocaru (candidat și la funcția de primar în Vatra Dornei).




Candidații PMP

Lista PMP pentru CJ cuprinde 47 de persoane și este deschisă de primarul comunei Pojorâta, Bogdan Codreanu, care va mai candida și pentru un nou mandat de primar. Următoarele patru poziţii sunt ocupate de Corneliu Popovici, Gheorghe Jucan, Mihai Sorin Voloşeniuc şi Marian Andronache (candidat și la primăria Sucevei).


SURSE ARTICOL:  SuceavaLive.ro   ;   TV Plus Suceava

Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei