Marcel Iures va fi prezent la Vatra Dornei cu spectacolul de teatru "ABSOLUT"

La Casa de Cultura „Platon Pardău” Vatra Dornei va avea loc spectacolul comedie „ABSOLUT”, o adaptare după „Ivan Turbincă”, de Ion Creangă, in regia lui Alexandru Dabija. În distribuţie, marele actor MARCEL IUREŞ !
Primaria Municipiului Vatra Dornei, prin Casa de Cultura „Platon Pardău” va invita sa participaţi la primul regal teatral din acest an !

Duminica, 14 februarie, de la ora 18.00, la Casa de Cultura „Platon Pardău” va avea loc spectacolul comedie „ABSOLUT”, o adaptare după „Ivan Turbincă”, de Ion Creangă, in regia lui Alexandru Dabija. În distribuţie, marele actor MARCEL IUREŞ !

Pentru acest rol, Marcel Iures a câștigat “Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal” la Festivalul Comediei Româneşti, in 2012.

“Celebrul actor realizează un adevărat tur de forţă, într-o punere în scenă modernă, pe cât de plină de umor, pe atât de surprinzătoare, a clasicei povești a lui Ion Creangă, „Ivan Turbincă”. Regia spectacolului aparține unuia dintre cei mai importanți regizori români contemporani, Alexandru Dabija.

Montarea accentuează liniile esențiale ale existenței umane înseși, dincolo de detaliile vieților individuale, concrete, în care întâlnirea cu Dumnezeu, Moartea sau Diavolul rămân momentele fundamentale.


Singur cu publicul său, Marcel Iureş recreează - cu o virtuozitate ieșită din comun, cu vervă, dar și cu finețe - un spectru larg de personaje, ipostaze, de fapt, al omului generic în fața Absolutului.

Aşa cum declara Alexandru Dabija, miza acestui spectacol este una majoră, regizorul şi actorul „încercându-şi puterile cu periculoasa artă a spunerii unei povești”- Institutul Cultural Român.

Biletele se pot procura între orele 08.00 - 16.00, de luni până vineri, de la Casa de Cultură “Platon Pardău” Vatra Dornei la pretul de doar 25 lei.

Pentru orice informaţii sunati la tel. 0230375229 sau 0734228926 !

Mai multe detalii: AICI






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei