Dornenii Musei şi Atodiresei au obţinut la Soci cel mai bun rezultat din carieră - VIDEO

Dornenii Cosmin Atodiresei și Ștefan Musei au încheiat cursa de la Soci pe locul 11, reprezentând cel mai bun rezultat din carieră
Penultima etapă a Cupei Mondiale de sanie, care se desfășoară la Soci, în Rusia, a debutat cu proba de dublu, câștigată de perechea germană Tobias Wendl și Tobias Arlt. O clasare meritorie au reuşit dornenii Cosmin Atodiresei și Ștefan Musei, care au încheiat cursa pe locul 11, reprezentând cel mai bun rezultat din carieră.

Chiar dacă au venit din calificări, sportivii formaţi la CSS Vatra Dornei au izbutit să devanseze echipaje mult mai bine cotate, ajungând la linia de sosire cu o întârziere de 4,290 secunde faţă de Wendl şi Art, care au contabilizat victoria cu numărul 35 în Cupa Mondială.

Rezultatul obţinut de Cosmin Atodiresei şi Ştefan Musei la Soci reprezinta o premisa pentru un rezultat pe masura la etapa de saptamana viitoare la Altenberg, in Germania, care va coincide cu Campionatele Europene.



Obiectivul principal al celor doi dorneni pentru perioada următoare este calificarea pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2018, care vor fi găzduite de oraşul Pyeongchang din Coreea de Sud.

SURSĂ ARTICOL: MonitorulSV.ro

Prima mansa Soch

Atodiresei Cosmin Musei Stefan

Posted by Federatia Romana de Bob si Sanie on 5 Februarie 2016

Mansa 2 Sochi

Atodiresei Cosmin Musei Stefan

Posted by Federatia Romana de Bob si Sanie on 6 Februarie 2016






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei