Balul Bobocilor de la Liceul Industrial „Vasile Deac”, un eveniment de nota 10 - VIDEO

Vineri, 13 noiembrie, începând cu ora 18, Casa de Cultură din Vatra Dornei a devenit neîncăpătoare pentru cei care au dorit să fie aproape de participanții la Balul Bobocilor de anul acesta.
Vineri, 13 noiembrie, începând cu ora 18, Casa de Cultură din Vatra Dornei a devenit neîncăpătoare pentru cei care au dorit să fie aproape de participanții la Balul Bobocilor de anul acesta.

Eusebiu Leșanu, Căilean Geanina, Marian Rusu, Aiftimiei Suzana, Rotariu Damian, Alina Dumitrița, Dâmbu Cosmin Iacob, Monica Șidacaru, Nicușor Bizom, Cosmina Slatariu, Menliceanu Alex, Dartu Valentin, Andreea Pantea, Alina Ciubotar, sunt cei care pentru două ore au încercat să arate tot ce pot, doar pentru a câștiga titlul la care visează orice boboc.

Până la câștigarea marelui titlu însă, participanții au trebuit să treacă cu brio de proba de prezentare, proba de aptitudini, dar mai ales de proba „surpriză”.



La eveniment a fost prezent și președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, cel care i-a oferit și un cadou uneia dintre concurente, pentru „atitudine”. „Mi-a fost foarte greu să mă decid pentru atitudine pentru că toți au fost talentați. La domnișoara cu numărul unu însă, atitudinea a fost totul. Deși acum toți avem Facebook, i-am oferit o ramă foto digitală”, a spus Cătalin Nechifor.

Aiacoboaie Mihaela, Violeta Codorean, Cosmin Tarca, primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boancheș și primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea, sunt doar câțiva dintre cei care au jurizat balul de anul acesta de la la Liceul Industrial „Vasile Deac”, din Vatra Dornei.

„N-a fost foarte ușor să alegem doar două perechi, ca fiind câștigătoare și asta pentru că toți participanții de anul acesta au fost foarte buni. E o plăcere pentru mine să fiu prezent la un asemenea eveniment, mai ales când vezi că atâția copii s-au pregătit din timp, pentru a face ceva frumos în această seară”, a declarat pentru Suceava Live, primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea.

La finalul spectacolului, juriul a decis câştigătorii distincţiilor de Miss şi Mister 2015, dar și Miss și Mister Popularitate să plece către două perechi care s-au remarcat pe parcursul concursului.

Astfel, Miss şi Mister Boboc 2015 de la Liceul Industrial „Vasile Deac”, au fost Alexandru Melniceanu și Andreea Pantea.

Nici pentru Marian Rusu, cel care a câștigat titlu de Mister Popularitate și pentru partenera sa, Aiftimiei Suzana, cea care fost Miss Popularitate, ziua de 13 n-a fost una cu ghinion, aceștia bucurându-se pe parcursul concursului de o susținere incredibilă din partea spectatorilor.

Lidia Buble a fost cea care i-a făcut pe boboci să uite de emoții, oferindu-le tuturor un spectacol de zile mari.

În încheiere, primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boancheș i-a felicitat pe toți cei care au ales să își petreacă două ore la un eveniment de calitate. „Totul e bine când se termină cu bine. Vă felicit pentru tot ce ați făcut în această seară. Astăzi, aici, avem doar câștigători. Începând cu bobocii și terminând cu profesorii, organizatorii, spectatorii, iar eu nu pot decât să vă felicit pe toți. Vă doresc reușite în viață, sănătate și doar note de 10”, le-a transmis celor prezenți, primarul municipiul Vatra Dornei, Ilie Boancheș.


SURSĂ ARTICOL: SuceavaLive.ro






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei