Agenti de paza batuti de doi indivizi prinsi la furat, intr-un supermarket din Vatra Dornei

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată joi despre producerea unui scandal în zona unui magazin de pe raza localității. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 20.30, în magazin au intrat 3 localnici aflați sub influența băuturilor alcoolice, care au încercat să sustragă o sticlă de băuturi alcoolice, însă, fiind identificați de personalul de pază, au devenit agresivi.
Agresorii s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infractiunilor de "tulburare a ordinii si linistii publice", "lovire sau alte violente" si "amenintare", cei doi fiind pusi sub control judiciar.

Agenti de paza batuti de doi indivizi care au venit sa fure dintr-un supermarket din Vatra Dornei. Incidentul a avut loc joi seara. In magazinul Penny din Vatra Dornei au intrat trei tineri aflati sub influenta bauturilor alcoolice. Indivizii au incercat sa fure o sticla de bauturi alcoolice dar au fost prinsi de personalul de paza.



Astfel, doi dintre tineri, unul de 23 de ani si celalalt de 29 de ani, i-au lovit pe seful de magazin, un barbat de 42 ani, din localitate si pe doi agenti de paza de 38 si 39 de ani, dupa care au parasit magazinul. Agentii de paza au fost raniti si s-au deplasat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Politistii au intocmit in cauza dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de "tulburare a ordinii si linistii publice", "lovire sau alte violente" si "amenintare" cei doi agresori fiind retinuti pentru 24 de ore, dupa care au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventiva. Agresorii au fost pusi sub control judiciar.







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei