O nouă campanie de sterilizare a patrupedelor, cu sau fără stăpâni, în municipiul Vatra Dornei

Campania de sterilizari se va desfășura în zilele de 17 și 18 aprilie, în incinta Stadionului Municipal Vatra Dornei, fiind susținută în întregime de Romania Animal Rescue, prin intermediul sponsorilor din străinătate.
Campania se va desfășura în zilele de 17 și 18 aprilie, în incinta Stadionului Municipal Vatra Dornei, fiind susținută în întregime de Romania Animal Rescue, prin intermediul sponsorilor din străinătate.

Potrivit reprezentanților organizației implicate, Romania Animal Rescue, vor fi sterilizați 50 de câini și pisici, după înscrierea în prealabil la numărul de telefon 0744602699 sau la Hotelul Carol din Vatra Dornei.

"Vă așteptăm cu prietenii patrupezi să profitați de această campanie gratuită și de profesionalismul echipei de medici", a transmis Roxana Pasat, coordonatoarea programului de sterilizări.

Ea a ținut să specifice faptul că legile intrate în vigoare la 1 ianuarie 2015 prevăd amenzi de până la 10.000 de lei posesorilor de câini de rasă comună, fără microcip, nesterilizați și neînregistrați în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân.

SURSĂ ARTICOL: NewsBucovina.ro







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei