Anunţ de participare pentru acordarea de finanţare nerambursabilă lansat de Primaria Vatra Dornei

Primaria Vatra Dornei face un anunţ de participare pentru acordarea de finanţare nerambursabilă în baza Legii 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general pe anul 2015 pentru domeniile tineret – sport, cultură – educație și social.
Anunţ de participare pentru acordarea de finanţare nerambursabilă în baza Legii 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general pe anul 2015 pentru domeniile tineret – sport, cultură – educație și social.

Municipiul Vatra Dornei face cunoscută intenţia de a atribui contracte de finanţare nerambursabilă, pentru anul de execuţie bugetară 2015 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate activităţilor nonprofit de interes general în baza Legii 350/2005.



Finanţările nerambursabile se acordă conform bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Vatra Dornei, apobat prin H.C.L. nr. 45 din 13.03.2015, pentru domeniile – sport – în valoare de 89.000 lei, cultură - educație 50.000 lei, social - 50.000 lei.

Informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedura de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în Regulamentul de finanţare nerambursabilă din fondurile publice ale municipiului Vatra Dornei, alocate pentru susţinerea unor activităţi nonprofit de interes general – aprobate prin H.C.L. nr. 45/13.03.2015. Acestea se pot obţine de la Primăria Municipiului Vatra Dornei – Compartiment Juridic sau de pe site-ul instituţiei www.vatra-dornei.ro.

Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în Regulamentul de finanţare nerambursabilă din fondurile publice ale municipiului Vatra Dornei, alocate pentru susţinerea unor activităţi nonprofit de interes general în două exemplare (original şi copie) la Registratura Primăriei municipiului Vatra Dornei, Strada Mihai Eminescu nr. 17. Perioada de depunere a proiectelor este de 17 aprilie – 15 mai 2015.







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei