Trimiși în judecată, după ce i-au furat banii unui pensionar, pe stradă

Doi tineri din municipiul Vatra Dornei au fost trimişi în judecată, fiind acuzaţi că i-au furat banii unui pensionar pe o stradă din localitate.
Doi tineri din municipiul Vatra Dornei au fost trimişi în judecată, fiind acuzaţi că i-au furat banii unui pensionar pe o stradă din localitate. Cei doi inculpaţi, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, sunt Marian Levay şi Florin Bidaşcu.

Fapta, se arată în rechizitoriu, s-a petrecut pe 13 octombrie 2014, în jurul orei 23.00.



Cei doi inculpaţi se aflau pe strada Unirii, din municipiul Vatra Dornei, când au observat-o pe partea vătămată, un pensionar care se afla în stare de ebrietate şi se deplasa cu greutate.

Întrucât bănuiau că persoana vătămată a luat pensia, cei doi inculpați, mai susţin procurorii, s-au pus de acord să-i fure banii, fapt pentru care l-au urmărit pe pensionar, l-au ajuns din urmă într-o zonă mai puţin luminată, iar aici, profitând de starea de ebrietate şi de neatenţia acestuia, i-au sustras din buzunarul de la spate suma de 600 lei, bani pe care ulterior i-au împărţit.

„Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Vatra Dornei”, se arată într-un comunicat al Parchetului.







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei