Polițiștii au aflat despre un accident rutier la patru zile după ce a avut loc

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, accidentul s-a produs pe data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00
Poliţiştii au aflat despre un accident rutier produs pe DN 18, pe raza comunei Ciocăneşti, la patru zile după ce evenimentul rutier a avut loc.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, accidentul s-a produs pe data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, când şoferul unui autoturism s-a angajat în depășirea unei căruțe, însă a acroșat atelajul hipo, căruţaşul, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din localitate, fiind accidentat. Acesta din urmă a ajuns la spitalul din Vatra Dornei în aceeași seară, unde a rămas internat, medicii constatând că respectivul a suferit leziuni pentru care necesită între 7-8 zile de îngrijiri medicale.



La internare, însă, căruțașul nu a spus că a fost victima unui accident rutier, minţind că a căzut din căruță. A doua zi, a cerut să fie externat, semnând că vrea să fie lăsat să se întoarcă acasă.

Oamenii legii au aflat în urmă două zile că tânărul externat din spital a mințit la internare, în realitate el fiind victima unui accident rutier.
Poliţiştii au reuşit să dea între timp şi de şoferul vinovat, un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate, aflând că acesta, după ce a lovit căruţa cu maşina pe care o conducea, a părăsit locul accidentului.

„În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluționat procedural”, au anunțat ieri reprezentații poliției județene.







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei