Cazinoul din Vatra Dornei va fi reabilitat ... Vezi mai multe detalii interesante !

Cazinoul din Vatra Dornei va fi reabilitat de o firma din Botosani. Potrivit proiectului, vor fi amenajate spaţii pentru activităţi de divertisment, activităţi comerciale şi de interes public care cuprind o sală multifuncţională pentru spectacole, un cinematograf 3D, săli de conferinţe, cafenea/ceainărie, dar şi o zonă în care vor fi expuse, într-o formulă modernă, obiecte şi documente ale istoriei cazinoului.

După ce au lansat pe piaţa din România societatea Socar, soţii Iulian şi Doina Berescu vor să reabiliteze acum fostul cazinou din Vatra Dornei.



După un an de negocieri cu Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, societatea Ecoland Production SRL (n.r. - al cărei acţionar majoritar este Doina Berescu), a preluat, în baza unui contract de locaţiune, pe o perioadă de 49 de ani, fostul cazinou ajuns acum într-o stare deplorabilă. Potrivit contractului, clădirea ar urma să fie reabilitată în maxim cinci ani.

Potrivit proiectului, vor fi amenajate spaţii pentru activităţi de divertisment, activităţi comerciale şi de interes public care cuprind o sală multifuncţională pentru spectacole, un cinematograf 3D, săli de conferinţe, cafenea/ceainărie, dar şi o zonă în care vor fi expuse, într-o formulă modernă, obiecte şi documente ale istoriei cazinoului.

„Nu vă pot spune în acest moment dacă vom avea şi funcţiunea de activităţi tip cazinou, acest aspect urmând să fie decis după finalizarea evaluărilor”, a explicat Doina Berescu.







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei