Au furat 1.200 lei din apartamentul unor bătrâni din Vatra Dornei

Poliția municipiului Vatra Dornei, a fost sesizată de un localnic de 81 ani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă suma de 1.200 lei.
Joi dimineață, Poliția municipiului Vatra Dornei, a fost sesizată de un localnic de 81 ani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă suma de 1.200 lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în dimineața zilei de 20.11.2014, în jurul orei 09.30, la locuința părții vătămate s-au prezentat trei persoane care i-au relatat că doresc să verifice gazul și apa, sens în care au fost invitați în apartament, unde, profitând de neatenția celor doi soți, au sustras suma de 1.200 lei.

Imediat cele trei persoane au părăsit locuința fără a da alte explicații, iar după aproximativ 30 minute, victima a constatat faptul că dintr-o cutie în care se aflau și cupoanele de pensie, prezentate anterior unuia din cele trei persoane necunoscute, i-a fost sustrasă sumă de bani.



Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.





SURSA: Newsme.ro


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei