Sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei s-au întors triumfători din Franţa

Andrei Leancă a câştigat proba de semimaraton la categoria de vârstă sub 19 ani, în vreme ce Paula Alina Vântu şi Claudiu Daniel Mihăescu s-au impus în probele de 3.000 de metri pentru copii.
La sfârşitul săptămânii trecute, un grup de atleţi de la CSM Dorna Vatra Dornei, coordonat de antrenorul Cristian Prâsneac, a participat la un concurs internaţional în Franţa, în localitatea Mende.

Sucevenii n-au bătut atâta drum de pomană, izbutind să urce de trei ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Astfel, Andrei Leancă a câştigat proba de semimaraton la categoria de vârstă sub 19 ani, în vreme ce Paula Alina Vântu şi Claudiu Daniel Mihăescu s-au impus în probele de 3.000 de metri pentru copii.

„Sunt foarte încântat de evoluţia celor trei sportivi. Andrei, spre exemplu, şi-a îmbunătăţit timpul de anul trecut cu mai bine de 8 minute. Se află într-o formă sportivă foarte bună şi sunt încrezător că va reuşi să obţină calificarea pentru Campionatele Mondiale din Italia”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.








Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei