Vatra Dornei a fost pentru trei zile capitala minifotbalului românesc

Campionat de minifotbal 2014 Vatra Dornei - Suceava. Vatra Dornei a găzduit cea de-a doua ediţie a Cupei Dornelor „Golden Brau”, o competiţie deosebit de puternică, care a beneficiat de prezenţa unora dintre cele mai bune echipe de minifotbal din Romania.
La sfârşitul săptămânii trecute, municipiul Vatra Dornei a găzduit cea de-a doua ediţie a Cupei Dornelor „Golden Brau”, o competiţie deosebit de puternică, care a beneficiat de prezenţa unora dintre cele mai bune echipe de minifotbal din ţara noastră, precum cvadrupla campioană naţională Magic Iaşi, vicecampioana naţională Oz Er Golden Bacău, Design Construct Braşov, câştigătoarea Cupei Unirii de la Iaşi, sau Fenix Piatra Neamţ, câştigătoarea ediţiei inaugurale a turneului dornean.



După trei zile aprige de concurs, trofeul pus în joc de organizatorii Ionică Spânache şi Remus Cîrlan a revenit formaţiei Design Construct Braşov, care a dispus în marea finală cu scorul de 1-0 de Magic Iaşi, unicul gol al partidei fiind marcat chiar în ultima secundă a timpului regulamentar de joc. Pe locul al treilea s-a clasat gruparea Coriolan Bacău, care a învins în finala mică cu scorul de 2-1 echipa Euro Dezmembrări Zalău.

În afara grupărilor menţionate mai sus, la turneul găzduit de Baza Sportivă Yanis Stadium au mai participat formaţiile Maxi Sport Vatra Dornei, Ştiinţa Galaţi, Liberto Iaşi, New Boys Vatra Dornei, ESB Iaşi, TCE 3 Brazi Roman şi Abcoz Galaţi.

Cei mai buni jucatori ai turneului au fost desemnați Răzvan Radu (Design Construct Brașov) și Ionuț Dumitrașcu (Magic Iași), în vreme ce Cornel Matcaboja a fost votat drept cel mai bun portar.

Spectatori de lux la Cupa Dornelor „Golden Brau” au fost Paul Costaş, prim-vicepreşedintele Federaţiei Române de Fotbal şi selecţionerul Tiberiu Lajos.







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei