Prins cu vin de contrabandă în trafic

Dornean cu vin de contrabanda prins de politie
Un bărbat din Vatra Dornei a fost oprit sâmbătă în trafic, pe raza oraşului Beclean, pentru un control de rutină. Poliţiştii au descoperit în autoutilitara pe care suceveanul o conducea 1467 de litri de alcool pentru care bărbatul nu avea acte de provenienţă. Omul s-a ales cu un dosar penal.

"La data de 5 aprilie a.c., în timpul desfăşurării unei aţiuni privind controlul traficului rutier, poliţiştii au depistat pe DN 17, pe raza oraşului Beclean un bărbat, în vârstă de 52 ani, din Vatra Dornei, judeţul Suceava, care transporta cu o autoutilitară 1467,5 l de băutură alcoolică intermediară, cu miros specific de vin, fără a putea prezenta documente de provenienţă", se arată într-un comunicat remis presei de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii au confiscat recipientele în care se afla băutura alcoolică, iar pe numele bărbatului de 52 de ani a fost deschis un dosar de cercetare penală.



El va răspunde în faţa legii pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse intermediare din alcool peste cantitatea de 300 de litri. În acest caz se va da o soluţie legală prin Parchet.






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei