Lacul Colibita, vacanta de vis in inima Transilvaniei, la poalele muntilor Calimani - VIDEO

In inima muntilor vulcanici Calimani, la aproximativ o ora de mers cu masina din Bistrita, descoperim in toata splendoarea sa, Lacul Colibita. Vacanta la Lacul Colibita !
Sursa Foto: blogprinvizor.ro
In inima Transilvaniei, va asteapta lacul Colibita, unde natura si oamenii locului au creat o atmosfera de basm. Turistii pot face drumetii si sporturi nautice, iar dupa mesele copioase cu care ii asteapta proprietarii de pensiuni, se relaxeaza pe nisip.

In inima muntilor vulcanici Calimani, la aproximativ o ora de mers cu masina din Bistrita, descoperim in toata splendoarea sa, Lacul Colibita. Taram binecuvant, in care apa mangaie parca poalele muntilor.

Dincolo de spectacolul naturii, si oamenii locului au pus umarul pentru a crea un colt de basm. Ce poate fi mai frumos decat sa stai cu picioarele goale pe nisipul fin de la mare si sa privesti in zare catre zapada ce acopere inca varful muntelui ?



Nu e de mirare ca multi dintre turistii si-au rezervat camere cu cateva luni in urma. Proprietarii pensiunilor vor sa nu faca din Colibita doar un loc bun pentru somn si mancare buna. Asa ca atrag turistii si prin sport.

Pentru clientii mai pretentiosi proprietarii au gasit varianta perfecta: au constuit bungalouri de lux cu acces la ponton. Imediat ce se trezesc acestia pot iesi in natura nestingheriti la o plimbare cu barca, evident acest serviciu este inclus in pretul de 100 de Euro pe care turistul il plateste pentru o noapte de cazare aici.

Dupa ce v-ati relaxat ori ati facut o plimbare in caiac, pe apele lacului, puteti sa vizitati si castelul lui Dracula din pasul Tihuta, aflat la 20 de km distanta.






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei