Copil de un an de zile, mort dupa ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon pe cand era singur in casa

Bebelus mort in incendiu in Vatra Dornei - Suceava
Tragedie la Vatra Dornei, vineri dupa amiaza. Un copil de numai un an si 9 luni a murit, cel mai probabil intoxicat cu monoxid de carbon, pe cand era singur in casa. Mama micutului l-a lasat pe acesta singur in casa si a plecat la gradinita pentru a-l aduce acasa pe fratiorul lui.

A iesit doar cateva minute, gradinita fiind aproape de casa, numai ca la intoarcere l-a gasit pe micut inconstient, fara suflare. La fata locului au ajuns cadre de la Serviciul de Ambulanta din Vatra Dornei, care au transportat copilul la spitalul din localitate.



Medicii de aici au facut manevre de resuscitare insa totul a fost zadarnic, ei declarand in final decesul. Politistii de la IPJ Suceava au intrat pe fir si au deschis o ancheta in acest caz, mama fiind cercetata pentru ucidere din culpa.

Oamenii legii asteapta rezultatele necropsiei insa din primele cercetari se pare ca micutul a murit intoxicat cu monoxid de carbon.Din cercetarile efectuate de politisti a rezultat ca micutul s-a jucat cu o cutie de chibrituri lasata la indemana sa si i-a dat foc. Salteaua patutului a luat foc iar copilul s-a intoxicat cu monodixul emanat.






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei