Un angajat i-a furat maşina unei patroane de pensiune

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a dispărut de la societatea la care lucra cu tot cu un autoturism care era proprietatea şefei sale, o patroană de pensiune din municipiul Vatra Dornei.

Luni, în jurul orei 16.00, Iulia U., în vârstă de 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a sesizat poliţia că i-a fost sustras un autoturism Opel Corsa, care era parcat în faţa pensiunii pe care o deţine în municipiul staţiune.


Din ancheta poliţiei rezultă că maşina era achiziţionată din 2012 de soţul reclamatei, fiind vorba de un autoturism vechi, cumpărat pentru piese de schimb. Autoturismul era parcat în faţa pensiunii, având cheile în torpedo.

Femeia le-a declarat anchetatorilor că unul dintre angajaţii săi i-a cerut o maşină cu împrumut în ziua respectivă, însă l-a refuzat. Imediat, respectivul a dispărut. După ce au efectuat verificări, poliţiştii au stabilit că suspectul de comiterea faptei, Gabriel Andreica, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în oraşul Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, este recidivist, având la activ furturi comise în localitatea de domiciliu.

Ieri, poliţiştii nu aveau încă date despre suspect şi maşina dispărută. “Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei