La Şaru Dornei a fost inaugurat Centrul de Informare şi Promovare Turistică

La iniţiativa Asociaţiei pentru Conservarea Vieţii Sălbatice, la Şaru Dornei a fost înfiinţat Centrul de Informare şi Promovare Turistică, realizat în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, Măsura 313 „Încurajarea activităţilor turistice”.


Centrul are ca scop principal promovarea şi transmiterea valorilor culturale şi tradiţiilor şi furnizarea de informaţii utile turiştilor care vizitează această zonă. „Turism nu înseamnă unităţi de cazare ocupate doar în preajma sărbătorilor, în acest context Asociaţia pentru Conservarea Vieţii Sălbatice îşi propune, prin Centrul de Informare şi Promovare Turistică, valorificarea la maxim a potenţialului turistic al zonei”, a declarat preşedintele Asociaţiei pentru Conservarea Vieţii Sălbatice, ing. Cristian Ţăranu.

Serviciile oferite de centru sunt gratuite atât pentru turiştii români şi străini, cât şi pentru operatorii de turism.

La inaugurare au participat primarii comunelor Şaru Dornei, Panaci şi Dorna Arini, reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Suceava şi Iaşi, oameni de afaceri. Pentru început, activitatea centrului vizează comunele Şaru Dornei, Panaci şi Dorna Arini, dar se doreşte ca pe viitor aceasta să se extindă în întreg Bazinul Dornelor.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei