Femeia din Carlibaba care si-a omorat copilul nou-nascut a fost extradata din Italia

Simona Elena Precop, din comuna Carlibaba, era data in urmarire de aproape un an si jumatate. Ea a fost depistata de politistii Italieni, in provincia Calabria, unde lucra ca menajera. Femeia a ajuns sa fie cautata de oamenii legii dupa ce pe data de 26 aprilie 2011 si-a omorat copilul nou nascut pe care l-a asfixiat cu niste carpe.


Ieri, a fost incarcerata in arestul IPJ Suceava, Simona Elena Precop, de 29 ani, din comuna Carlibaba impotriva careia Tribunalul Suceava a emis in lipsa mandatul de arestare preventiva din 29 iulie 2011, inculpata fiind cercetata pentru omor calificat.

In fapt, la data de 26 aprilie 2011, in baia unui liceu de pe raza comunei Carlibaba, a nascut un copil de sex feminin, caruia i-a suprimat viata prin asfixie, cu niste carpe.

Inculpata a fost pusa in urmarire din data de 31 iulie 2011. Astfel, in data de 14 noiembrie a.c., in urma colaborarii cu autoritatile judiciare italiene, cea in cauza a fost depistata si arestata pe teritoriul Italiei in provincia Calabria, unde lucra ca menajera la o familie de italieni.

Simona Elena Precop a fost extradata din Italia miercuri, 28 noiembrie a.c., orele 18.45, fiind preluata de politisti din cadrul Serviciului Investigatii Criminale, escortata si prezentata Tribunalului Suceava care a confirmat mandatul de arestare preventiva.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei