Festivalul “Muzritm”, la Vatra Dornei

Parcul central din Vatra Dornei a răsunat şi în acest an de muzica şi de glasurile copiilor participanţi la festivalurile organizate de Clubul Copiilor din localitate. După trei zile de folclor, timp în care s-a desfăşurat Festivalul naţional de folclor „Dorna, plai de joc şi cântec”, în zilele de 21 şi 22 iulie, la Vatra Dornei se desfăşoară cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului naţional de interpretare vocal-instrumentală a muzicii uşoare pentru copii şi tineret “Muzritm”.

Directorul Clubului Copiilor din localitate, profesor Vasile Moroşan, spune că anul acesta va fi un număr record de participanţi din întreaga ţară, iar soliştii vor fi acompaniaţi de trupe de muzică uşoară.

La festival vor participa formaţii de la Palatul Copiilor din Braşov, Palatul Copiilor Satu Mare, Palatul Copiilor Arad, cluburile copiilor din Carei, Moineşti, Tecuci, Rădăuţi, Bârlad, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului şi Vatra Dornei.
În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, „Muzritm” se va desfăşura la Casa de Cultură “Platon Pardău”.


Organizatorii evenimentului sunt Clubul Copiilor şi Elevilor din Vatra Dornei, în colaborare cu Ministerul Educaţiei, Inspectoratul Judeţean Suceava, Consiliul Judeţean şi Primăria Vatra Dornei.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei