Primarul Ioan Moraru anunta ca patru proiecte mari din Vatra Dornei au primit deja finanţare

Patru proiecte mari vor demara în municipiul Vatra Dornei în perioada imediat următoare. Anunţul a fost făcut de primarul PNL din Vatra Dornei, Ioan Moraru, care candidează pentru un nou mandat, acesta precizând că proiectele care au primit deja finanţare vizează atât dezvoltarea infrastructurii şi a turismului, cât şi rezolvarea problemei locuinţelor pentru tineri şi regularizarea râului Bistriţa.

Ioan Moraru a subliniat că unul dintre cele mai importante proiecte este „Complexul de Agrement Lunca Dornelor”, pentru care s-a semnat deja contractul de finanţare cu Ministerul Dezvoltării şi care are o valoare de aproximativ 8,5 milioane de euro.
Chestionar Alegeri Locale Vatra Dornei, Suceava 2012 - VOTEAZA-TI FAVORITII !

Moraru a ţinut să precizeze că proiectul presupune construcţia unui Aqualand în Lunca Dornelor în care turiştii vor avea parte de piscine interioare şi exterioare, de tobogane cu apă şi cascade, de un centru SPA, precum şi de mai multe terenuri de sport.
„Construcţia acestui centru de agrement de tip aqualand va creşte în mod sigur atractivitatea turistică a municipiului Vatra Dornei”, a declarat Ioan Moraru.

El a adăugat că un alt proiect mare care va demara în Vatra Dornei va fi cel pentru modernizarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare din acest municipiu. Primarul din Vatra Dornei spune că valoarea acestui proiect este de 12,4 milioane de euro, iar după finalizarea lui, municipiul va fi racordat la reţelele de utilităţi în proporţie de 90%.

„Proiectul acesta, împreună cu cel pentru construcţia Complexului de Agrement din Lunca Dornelor, vor aduce în municipiul Vatra Dornei investiţii absolut necesare, care pe de o parte vor contribui la creşterea confortului dornenilor, iar pe de altă parte la dezvoltarea turismului, dar şi la creşterea numărului de locuri de muncă”, a declarat primarul din Vatra Dornei.

Ioan Moraru a mai spus că un alt proiect, care este deja în execuţie, vizează îndiguirea râului Bistriţa, în zona Argestru.

Nu în ultimul rând, primarul din Vatra Dornei a precizat că un proiect important pentru acest municipiu, care va fi început în perioada imediat următoare, va consta în construcţia a 40 de apartamente ANL pentru tineri.









( Hide )
  1. un pensionar23 mai, 2012 12:38

    Va votez d-l Moraru ca sunteti cel mai bun. Nastase de la noi umbla cu bani pe care i-a primit de la Ioja. Noi nu votam cu Ioja. Dumneeu sa va dea sanatate. Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. D-le Primar de ce nu ai ascultat? : l-ai luat pe Hutanu langa tine, care ti-a promis loialitate si vesnica recunoatinta, si acum o sustine pe Albei , si pe Ioja l-ai facut mare vicepresedinte PNL la judet si i-ai si sponsorizat partial si campania la parlamentare , ca apoi sa te tradeze, si mai ales pe d-na Albei, care dupa ce ai angajat-o in 1998 ( in ce situatie grea era d-na Albei si cum plangea si iti multumea ca ai angajat-o ) , in 2000 ,te-a tradat sustinandu-l pe Hutanu iar dupa pierderea alegerilor pur si simplu ti-a pus lucrurile tale de la primarie intr-un sac de naylon pe care l-ai gasit l-a WC. Si pe Mironescu (un tip periculos- incult dar nu stie ca este si vrea sa demonstreze contrariul) cine te-a pus sa-l aduci in PNL. Un om cand tradeaza odata sigur va trada si a doua si a treia oara, si tot asa. Ai avut parte in viata ta de mai multi tradatori decat oricine: Albei , Ioja, Hutanu, Mironescu, Chesat, Alexievici, Pardau, Iordache, Dulgheru, Proboteanu, Grig Pindelea, Boca, Chiforescu,Cepoi, etc. Viata ta e plina de tradatori.Trist si greu trebuie sa-ti fie , dar nici nu ai ascultat. Amice sa te ajute Dumnezeu dar nu prea mai vad cum. Noroc.
    PS. Chiar imi pare rau pentru tine. M-ai ai doi prieteni: Chiruta si Costin. Pariu ca daca pierzi pe unul il vei pierde.

    RăspundețiȘtergere
  3. poate te mai votau dorneni daca te tineai de promisiunile ce le ai facut. lasa loc altuia, acum in prag electoral se stie ca s au fiinantat.se puteau face multe in vatra dornei si nu sa facut nimic. cu stupoare vad ca de cind am plecat de acolo pe timp ce trece nu mai recunosc aproape nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. anonimului ...
    vedeti ca va contraziceti singur. nu s-a facut nimic dar nu mai recunoateti nimic. daca nu s-a facut inseamna ca nu s-a schimbat nimic si iar daca nu recunoasteti aproape nimic inseamna ca s-a facut si s-a facut mult. la care varianta va hotarati?

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei