Minor cercetat penal, după ce şi-a băgat tatăl în spital

Un bărbat din municipiul Vatra Dornei a fost transferat de la spitalul din localitate la o unitate medicală din Iaşi, după ce a fost agresat de unul dintre copiii săi, un minor în vârstă de 16 ani.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în cursul zilei de marţi, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de reprezentanţii spitalului din localitate despre faptul că la unitatea medicală a fost adus un bărbat în vârstă de 52 de ani, Sorin C., localnic, care a fost diagnosticat cu traumatism hemitorace drept şi a declarat că a fost victima unei agresiuni.

Sorin C. a fost audiat de poliţişti, acesta povestind că după ce i-a murit soţia, între el şi cei doi copii minori ai săi, ambii în vârstă de 16 ani, au apărut mai multe neînţelegeri din cauza faptului că bărbatul obişnuia tot mai des să consume băuturi alcoolice.

Luni seară, Sorin C. a venit iar beat acasă şi s-a certat cu cei doi copii ai săi. Bărbatul a lovit la un moment dat cu piciorul o găleată în care se afla apă, unul dintre băieţii săi împingându-l.

Din cauza stării de ebrietate, Sorin C. şi-a pierdut echilibrul şi în cădere s-a lovit de masa din sufragerie. Pentru că acuza dureri, copiii victimei au sunat la 112, iar tatăl lor a fost dus la spitalul din Vatra Dornei. Starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutăţit, astfel încât a fost transferat la un spital din Iaşi, fiind diagnosticat cu pneumotorax.


„În cauză se efectuează cercetări față de minor sub aspectul săvârșirii infracțiuni de vătămare corporală”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei