Independentul Cezar Ioja vrea să redea Dornei strălucirea de altădată

Zeci de dorneni au fost alături de candidatul independent Cezar Ioja la depunerea candidaturii pentru funcţia de primar al oraşului staţiune de interes naţional Vatra Dornei. După ce au muncit pentru a face din acest oraş o bijuterie a turismului din România, oamenii mai în vârstă cred că singura opţiune viabilă pentru a revitaliza oraşul este Cezar Ioja.

Candidatul independent pentru funcţia de primar a ţinut să le mulţumească deschis tuturor celor care cred în el şi în proiectul propus de el şi este convins că începând cu 11 iunie Vatra Dornei va intra într-o altă etapă de dezvoltare.

„După mai bine de 20 de ani de management defectuos, perioadă în care s-au pierdut locuri de muncă, serviciile publice au ajuns la standarde deplorabile, iar transparenţa actului decizional din administraţia locală a lăsat de dorit, este timpul ca Vatra Dornei să redevină ce a fost odinioară. Toată lumea, în frunte cu mine, doreşte ca acest municipiu să-şi recapete strălucirea de altădată, iar munca părinţilor şi bunicilor noştri să fie recunoscută. Pentru asta mă bazez pe toţi dornenii de bună-credinţă, nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă în prezent, şi care sunt dornici să contribuie la relansarea Dornei. De aceea, îi rog să susţină proiectul "Împreună salvăm Dorna", proiect pe care îl propun şi în care cred cu tărie”, a declarat Cezar Ioja.

Pe treptele Primăriei Vatra Dornei, candidatul independent Cezar Ioja a ţinut să le mulţumească tuturor celor au contribuit la strângerea semnăturilor necesare pentru depunerea dosarului la Biroul Electoral de Circumscripţie. Tot în acelaşi cadru, Ioan Nastase, preşedintele „Asociaţiei Pensionarilor Dorna 2003”, a ţinut să-l asigure pe Cezar Ioja de întreg sprijinul pensionarilor din localitate, oameni ale căror aşteptări au fost trădate de actuala conducere a Primăriei Vatra Dornei.

În total, dosarul privind candidatura lui Cezar Ioja a cuprins 2.070 de semnături, dar candidatul independent la Primăria Vatra Dornei şi-a arătat convingerea că numărul celor care îl vor vota va fi mai mare.


Cezar Ioja are 43 de ani, este tată a patru copii şi administrator a două pensiuni turistice. A fost consilier local şi consilier judeţean, iar studiile cuprind o diplomă de licenţă în ştiinţe administrative, un master în managementul administraţiei publice în ţările Uniunii Europene, precum şi doctoratul obţinut în economie la Şcoala Doctorală a FEAA a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei