Au scapat ca prin minune dupa un impact frontal intre doua masini pe DN 17

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri după-amiază, aproape de orele 14:00, pe DN 17, în afara localităţii Poiana Stampei.

Potrivit datelor furnizate de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul rutier a avut loc după ce un conducător auto de 47 de ani din municipiul Bătăşani, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară ce tracta o semiremorcă şi circula regulamentar.

În ciuda impactului deosebit de puternic, pasagerii autoturismului, fiind vorba de o întreagă familie dintre care două persoane minore, de 10 şi 17 ani, s-au ales, ca prin minune,doar cu răni uşoare.

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri şi deoarece în semiremorca tractată de autoutilitară erau transportate produse din pal nelaminat, cu destinaţia Republica Moldova, conform protocolului, a fost luată legătura telefonică cu reprezentanţi ai Inspectoratului de stat pentru control în transporturi rutiere Suceava”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei