Bogadi Mariage Vatra Dornei - Suceava - Organizari evenimente cu Eleganta si Stil - PROMOVARE


BOGADI MARIAGE este o agenție de organizări evenimente din Vatra Dornei, formată dintr-o echipă tânară, plină de creativitate și entuziasm, ce are drept obiectiv transformarea evenimentului special din viața dumneavoastră într-un moment de neuitat. Fie că este vorba de o nuntă, botez sau orice altă petrecere, acordăm atenție deosebită fiecărui detaliu, punem pasiune în tot ceea ce facem și coordonăm evenimentul astfel încât rezultatul să fie unul impecabil, plin de eleganță și stil.


Aria noastra de activitate este zona Vatra Dornei si imprejurimi, dar putem sa ne deplasam si in alte localitati. Principalele servicii pe care vi le oferim sunt:
  • Aranjamente / Decorațiuni Sală
  • Aranjamente / Decorațiuni Intrare
  • Aranjamente Florale
  • Accesorii Nunți / Botezuri / Petreceri
  • Consultanță și Coordonare Eveniment

Daca doriți să vă ajutăm cu organizarea nunții / botezului / petrecerii dvs. sau dacă sunteți interesați sa aflați mai multe detalii despre oferta Bogadi Mariage, vă invităm să ne contactați folosind datele de mai jos:

Adresa: Str. Unirii 162, Vatra Dornei, Jud. Suceava

Tel: 0723 226 333 ; 0723 209 623 ; 0724 280 897 ; 0758 BOGADI



In cazul in care aveti in proprietate sau administrati un restaurant sau o sala de nunti, suntem interesati sa colaboram, in conditii de avantaj reciproc, ocupandu-ne de aranjamentele si decoratiunile evenimentelor pe care le organizati. Contactati-ne pentru mai multe detalii !



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei