USL se rupe la Vatra Dornei ... Pe cine preferi, Moraru sau Ioja ? - SONDAJ

Uniunea Social Liberală nu funcţionează în Vatra Dornei, acolo unde între PNL şi PSD au început deja disputele pe tema desemnării viitorului candidat comun pentru primăria acestui municipiu.

În cursul zilei de sâmbătă, la Vatra Dornei a avut o întâlnire între liderii PNL şi PSD Suceava, Alexandru Băişanu, respectiv Cătălin Nechifor, principalul subiect fiind desemnarea candidatului USL pentru primărie. Pe de o parte, liberalii l-au susţinut pe actualul primar, Ioan Moraru, iar pe de altă parte, social-democraţii vor ca viitorul candidat USL să fie omul de afaceri Cezar Ioja.

În cele din urmă, se pare că discuţiile nu au ajuns la nici un rezultat, liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, anunţând că nu este dispus să renunţe la candidatura lui Ioan Moraru pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei. „PNL îl va avea candidat pe Ioan Moraru. Şi le-am transmis această chestiune şi colegilor de alianţă”, a declarat Alexandru Băişanu.

El a spus că în momentul de faţă nu se poate spune dacă Ioan Moraru va fi candidatul USL pentru Primăria Vatra Dornei, în condiţiile în care PSD îl susţine în continuare pe Cezar Ioja.
Alexandru Băişanu a mai spus că situaţia de la Vatra Dornei va fi discutată la nivel naţional, în cadrul USL. „Consider că trebuie o discuţie la nivel naţional, pentru că trebuie să lămurim această problemă”, a subliniat Băişanu.

Liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, nu a putut fi contactat in cursul zilei de duminică pentru a comenta afirmaţiile lui Alexandru Băişanu.

Ce parere aveti in legatura cu acest subiect ? Va invitam sa votati !





( Hide )
  1. Felicitari pentru initiativa cu sondajul !

    Domnii politicieni de la PNL si PSD se tot cearta intre ei, dar nimeni nu-i intreaba pe dorneni ce candidat si-ar dori ! ... nu se face un sondaj, ceva, nimic ... in baza la ce se desemneaza Ioja sau Moraru ? Care e mai "tare in gura" ? Care are sustinere mai mare la judet ?

    PS: Am votat pentru Ioja ca la Moraru "am vazut ce-i poate pielea" si parerea mea e ca USL are de pierdut daca merg tot pe mana vesnicului Moraru !

    RăspundețiȘtergere
  2. Din păcate, nici unul nu este bun:
    -Moraru nu a lucrat decât la stat(in primărie şi la Miniera), a avut banii la dispozitie, fără să-şi pună mintea la contribuţie ca să-i facă. Faptele sale asupra oraşului s-au văzut, fiind de aceeşi teapă cu Huţanu(16 ani pierduţi de Vatra Dornei).
    -Ioja a făcut avere din cămătărie(după cum vorbeşte gura târgului), şi din punct de vedere al ideilor sale, o adevarata catastrofă pentru Vatra Dornei. In plus, el vrea sa pară altfel decât este, iar din discursurile pe care le are la TV sau radio pe posturile locale, ideile lui aşa zis liberale nu sunt decât nişte aberaţii, care ne vor trage şi mai mult în jos. Deasemennea intotdeauna a lins acolo unde a scuipat(traseist politic-şi se poate vedea din discursurile lui din ultimii ani), iar acest lucru nu reprezintă decât un om fără caracter, şi principii solide de viaţă.
    Din păcate oamneii care ar fi buni pentru primărie nu intră in politică.
    Pentru oraşul nostru trebuie un om cu viziune, iar din cei care se scaldă în politica locală, nici unul nu este potrivit.
    Încă o dată va ieşi primar cel care promite că va da, nu cel care promite că-i va învăţa...
    "Omul trebuie învăţat să pescuiască, nu să-i prinzi peştele şi să-l il dai de pomană, căci atungi cînd nu mai ai să-i dai, va muri de foame"
    Rugăm toţi dornenii care ţin la oraş, să caute omul cu viziune pentru a candida la primărie.
    Un dornean prin adopţie...

    RăspundețiȘtergere
  3. eu zic :sa incercam si altceva,Cezar Ioja mi se pare un om priceput,are bani ,nu are nevoie sa jupoaie dornenii,cum au facut ceilalti, au (alocat) ingropat bani in investitii ,fara rost printre care si pirtia noua cund lunca sta in paragina ,nu exista nimic de divertisment...nu ai unde merge cu copii....primaria aduna atitia bani , domnul Cezar s-a ridicat singur,se descurca...Gura Humorului ...un primar asemanator ca activitate,reputatie,cum arata orasul Gura Humorului...toti suntem satui de politica,dar asta ne afecteaza si pe noi...depindem de acesti oameni....asa ca sa incercam si ceva nou...oricum e saracie,tre sa aiba curaj un cetatean sa candideze ,primar .

    RăspundețiȘtergere
  4. OAMENI BUNI!!! TOTI PROMIT CA DACA VA AJUNGE PRIMAR VA FACE CEEA CE NU S-A MAI INTALNIT LA VATRA DORNEI PANA ACUM !!!
    VOR ATRAGE INTREPRINZATORI ,VA ASFALT , VA FI NUMAI LAPTE SI MIERE PESTE TOT .
    SINCER SA FIU SI EU AS PROMITE FOARTRE MULTE ....SPRE EXEMPLU ( AS SCOATE PAVELELE DIN TOATA DORNA SI AS MONTA SUB ELE INSTALATIE DE INCALZIRE CARE SA FUNCTIONEZE DOAR PE TIMP DE IARNA , PENTRU TOPIREA ZAPEZIII , ETC,ERC.)

    NICI FOSTII PRIMARI SI NICI ACTUALUL SI NICI VIITORUL NU VOR FACE NIMIC ,DOAR VORBE , ASTA PT. FAPTUL CA DIN TOTDEAUNA ROMANUL A FOET HOT ESTE SI VA FI !!!1
    SUNT ATATEA STRAZI IN VATRA DORNEI (SONDEI, MALINILOR,SCHITULUI,GLADIOLELOR,AZURULUI VASILE DEAC, PETRENI, ETC CARE NU SUNT ASFALTATE , PE CARE LOCUIESC CETATENI AI ORASULUI CARE PLATESC IMPOZITE PENTRU CASE,APARTAMENTE, GARAJE SI AUTOVEHICOLE SI CARE CIRCULA PRIN ,PRAF , GROPI, NOROI ( GLOD ) ASTA PT CA PLATESC IMPOZIT LA PRIMARIE SI I-SI RUP MASINILE IN DOUA PT CA NU SUNT BANI PT MODERNIZARE SI ASFALTARE ( PANA CAND NU SE FINALIZEAZA ACEL PROCES SI ACEA AMENDA PE CARE A PRIMIT-O PRIM. VATRA DORNEI
    DRAGI OAMENI STITI CA PRIMARIA VATRA DORNEI ARE IN PROPRIETATE PADURE PE CARE O EXPLOATEAZA SI ZILNIC DE PE ROSU (SILVICULTORULUI COBOARA ZILNIC 3-4 MASINI CU CEL PUTIN 40 MC MATERIAL LEMNOS . CU IL VINDE ?
    CINE IA BANII ?
    CU CINE SE IMPART BANII DE PE LEMN ?

    SI MAI ALES ESTE STRIGATOR LA CER SA TI SE TAIE ENERGIA ELECTRICA LA PRIMARIE DATORITA DATORIILOR FAT DE EON....
    SI DON MORARU MAI MINTE PE LA RADIO ,PRIN ZIARE CA EL NU STIA DE ACEASTA DATORIE .........
    CA SI PRIMAR AR TREBUI SA STIE SI ,,TOACA IN CER,,,
    RUSINE!!!RUSINE!!! RUSINE !!!
    IMI ESTE SCARBA SA MA MAI GANDESC LA CEEA CE VA MAI FI

    PAREREA ME CA MON MORARU NU VA MAI PRINDE ,,,,,,PRIMARIA
    DOMNUL IOJA CEZAR ESTE UN GOLAN ,PERVERS SI MINCINOS


    DE CE NU S-AR GASI SI ALTI PARTICIPANTI LA CANDIDATURA PRIMARIEI VD

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred că acesti oameni nu stiu sau nu înteleg că pentru asemenea functie trebuie competenţă.Moraru a dovedit că nu o are iar Ioja,acest anonim cu tupeu,nu o va avea.
    Si cred că ar trebui să ne dea de gândit în alegerea unui primar bun pentru municipiul nostru,ajuns deja de râs si plâns...

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei