Petrica Ariciuc, șeful Salvamont Vatra Dornei, premiat la nivel naţional

Petrică Ariciuc, şeful Serviciului Salvamont Vatra Dornei, a fost premiat în weekend la nivel naţional. Decernarea premiilor oferite de Asociaţia Scriitorilor şi Jurnaliştilor de Turism din Româna a avut loc în localitatea vâlceană Horezu. Deşi a fost invitat să participe la acest eveniment, Ariciuc nu a putut ajunge, şi asta pentru că la Vatra Dornei a nins şi a fost nevoit să pregătească pârtiile pentru turişti.

Premiul obţinut este cu atât mai meritoriu cu cât din totalul distincţiilor doar două au ajuns în zona Moldovei. Un premiu a fost acordat unui complex turistic din localitatea Panciu, iar cel de-al doilea, intitulat „Salvatorii”, a ajuns la Vatra Dornei.

Juriul a considerat că munca depusă de Petrică Ariciuc, constând în promovarea turismului în zona Moldovei, relaţiile cu reprezentanţii hotelurilor şi pensiunilor, acţiunile de marcare a traseelor turistice, dar şi organizarea unor competiţii şi manifestări în Vatra Dornei şi împrejurimi, întruneşte condiţiile necesare pentru a fi premiată.

Contactat telefonic, şeful Serviciului Salvamont Vatra Dornei a declarat că nu se aştepta să-i fie acordat acest premiu: „A fost o surpriză totală pentru mine. Premiul ne obligă, pe mine şi pe colegii mei, să ţinem ştacheta cât mai sus, aşa cum i-am obişnuit pe toţi cei cu care am colaborat. Vreau să le mulţumesc în mod deosebit celor 15 colegi ai mei, fără de care acest premiu nu putea fi obţinut. Au făcut o muncă extraordinară şi s-au implicat de fiecare dată când a fost nevoie de ei. Am fost mereu o echipă, iar acest premiu îl împart cu ei”.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei