CSM Suceava a început pregătirea cu un cantonament la Vatra Dornei

0
După o pauză de aproximativ două săptămâni, voleibaliştii echipei Clubului Sportiv Municipal Suceava au revenit miercuri la antrenamente, iar ieri au plecat la Vatra Dornei acolo unde au programat un cantonament montan de şapte zile, susţinut financiar de Primăria Suceava.

În acest stagiu de pregătire centralizată, antrenorul Victor Pancu va conta pe 12 din jucătorii lotului, singurul absent fiind „veteranul” Ştefan Ştefură, sportiv ce se antrenează singur după ce a rămas la Piatra Neamţ, din cauza problemelor profesionale. Chiar dacă sunt lideri în seria est a Diviziei A2, voleibaliştii suceveni şi-au propus să facă o pregătire foarte bună, care să-i aducă într-o formă maximă atât în cele trei meciuri rămase din turul campionatului, dar mai ales în turneul play-off.

Astfel, miercurea viitoare, echipa CSM Suceava se va întoarce acasă, urmând să se pregătească în sala Unirea până pe 28 ianuarie, când va reîncepe campionatul cu un meci pe teren propriu, în compania celei de-a doua clasate, CS Rapid Bucureşti, echipă ce are cu trei puncte mai puţin şi un meci disputat în plus.

„Ne-am propus pentru cantonamentul de la Vatra Dornei, doar pregătire fizică, la care se adaugă detoxifierea, mărirea rezistenţei generale la efort, dar şi eliminarea surplusului de greutate pentru unii dintre sportivi. Vrem să ne pregătim cât mai bine pentru meciurile rămase din acest sezon şi în acest sens vom face două partide test cu prim divizionara din Piatra Neamţ”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

Tehnicianul sucevenilor este de părere că deşi echipa sa a câştigat meciul tur cu Rapid Bucureşti, cu scorul de 3 – 1, confruntarea din retur, de pe 28 ianuarie, va fi una mult mai dificilă şi de aceea echipa trebuie să fie pregătită la potenţial maxim.


Campionatul Diviziei A2 se va relua pe 21 ianuarie, dar CSM Suceava va sta, deoarece are programat meciul cu Niro Bucureşti, echipă retrasă din campionat înaintea începerii acestuia. După meciul cu Rapid Bucureşti, de pe 28 ianuarie, sucevenii vor juca pe 3 februarie la CSŞ CFR Bucureşti, urmând să termine returul pe 11 februarie, când au programată restanţa cu Videoclip Ploieşti.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei