Un teren din Neagra Şarului in topul terenurilor pretabile pentru o investiţie turistică

0
Preţurile terenurilor au scăzut cu până la 66% la în primele 10 luni din 2010, cele mai afectate fiind terenurile intravilane care se află în localităţile din apropierea marilor oraşe.

Conform unui top al terenurilor pretabile pentru o investiţie turistică, pensiune sau chiar un complex, amplasate în zone cunoscute pentru potenţialul lor, alcătuit de imobiliare.ro, pe locul întâi se află un teren de 1.500 metri pătraţi, lângă Vatra Dornei, la Neagra Şarului, care poate fi achiziţionat cu 6.450 euro, preţul pe metru pătrat fiind de 4,3 euro. Pentru fiecare zonă a fost calificată o singură ofertă.

Pe locul 2 este o proprietate din Râşnov, unde proprietarul unui teren de 828 metri pătraţi, cu un front stradal de 20 de metri, solicită 8.000 de euro pentru proprietatea sa, adică mai puţin de 10 euro/mp. De asemenea, cu 19.000 de euro, 10 euro/mp, poate fi achiziţionat un teren de 1.900 de metri pătraţi la Gura Râului, pe drumul ce leagă Municipiul Sibiu de staţiunea Păltiniş. pe locul patru este situat un teren de 1.390 metri pătraţi din Cisnădioara, judeţul Sibiu, care poate fi achiziţionat cu 18.000 de euro, 13 euro/mp.

La polul opus se află terenurile din Breaza, judeţul Prahova, care au o cotă mai bună pe piaţă. Astfel, cu aproape 40.000 de euro, 30 euro/mp, poate fi achiziţionată o parcelă de teren din zona centrală a localităţii Breaza, cu o suprafaţă de 1.333 metri pătraţi.

De asemenea, în localitatea braşoveană Moeciu de Sus, este scoasă la vânzare o parcelă de teren cu o suprafaţă de 3.500 metri pătraţi, cu un front stradal de 50 metri, la un preţ de 25 euro/mp. În Mărginimea Sibiului, la doar câţiva kilometri de Sibiu, cei care doresc să-şi construiască o casă de vacanţă sau o pensiune, pot investi într-un teren de 6.000 metri pătraţi, cu toate utilităţile incluse. Preţul solicitat pentru acest teren este de 23 euro/mp.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei