Concurs pentru functia de Arhitect sef – Primaria Municipiului Vatra Dornei

0
Agentia Nationala a Functionarilor Publici, cu sediul in Bucuresti, str. Smardan nr. 3, sector 3, organizeaza concurs pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de arhitect sef din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Vatra Dornei, judetul Suceava.

Concursul se organizeaza la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, in data de 13 decembrie 2010, ora 10.00, proba scrisa si in data de 15 decembrie 2010, ora 14.00, interviul.

Inscriere: Dosarele de inscriere la concurs se depun la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, pana la data de 02 decembrie 2010.


Conditiile de participare sunt:

ARHITECT SEF

- studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta din domeniul arhitecturii sau urbanismului, stiintelor ingineresti – specializarea constructii;

- studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice;

- vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice minimum 3 ani.

Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si la nr. de telefon: 0374 112726.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei