Doi tineri băuţi, proiectaţi în gard într-un accident de motocicletă

0
Doi tineri în vârstă de 24 de ani, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au fost răniţi după ce au intrat cu motocicleta cu care se deplasau într-un gard. Accidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 8.30, pe drumul comunal Sărişor, în Şaru Dornei.

Din ancheta poliţiei rezultă că motociclistul, Daniel P., din municipiul Vatra Dornei, gonea pe drumul comunal, cauză din care, într-o curbă, a scăpat vehiculul de sub control, părăsind drumul şi ajungând în gardul unui localnic.

Conducătorul motocicletei a avut noroc, suferind doar câteva contuzii uşoare. Mai ghinionist a fost cel care îl însoţea, Daniel M., şi el tot din Vatra Dornei, care a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis, contuzie de coloană cervicală, fiind suspect chiar de fractură, de asemenea acesta având multe plăgi în zona membrelor. El a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava, medicii preluându-l în stare de ebrietate.

În ceea ce-l priveşte pe cel care conducea motocicleta, după verificarea cu etilotestul a rezultat o concentraţie de 0,70 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Mai mult, acesta nu are nici permis de conducere.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei